Oplev de bedste jokes om dyr her

Sørg for at have en friskhund: Hvordan får man en hund til at stoppe med at gø? Man tager stikket ud. Hvorfor tager hunden aldrig telefonen? Den er bange for modtaget. Hvorfor sover hunden i solen? Fordi den ikke vil være omgivet af SKYGGER.

Gå ikke glip af disse pudsige jokes om katte

Katte har altid været kendt for at bringe smil frem med deres narrestreger. Nogle af de mest underholdende øjeblikke kan opstå, når de forsøger at fange deres egen hale. For dem, som er vilde med små pudsigheder om vores pelset venner, Find sjove jokes om dyr her. Det er ikke usædvanligt, at katteejere har en anekdote eller to, som kan få hele selskabet til at grine. Disse vittigheder er den perfekte isbryder ved enhver sammenkomst, hvor humoren er i højsædet.

Find ud af, hvad elefanter griner af i disse morsomme jokes

Man har længe undret sig over, hvad elefanter griner af, men ny forskning viser, at de er vilde med ordspil. Det siges, at elefanter også elsker at bytte jokes om deres enorme størrelse og langsomme gangart. Nogle vittigheder går på, at elefanter kan huske selv de mindste punchlines, på trods af deres størrelse. For dem, der sætter pris på en mørkere humor, kan disse Sjove død-jokes til alle anledninger være noget, elefanterne ville grine højt af. Det er endnu uklart, hvordan elefanter ville reagere på stand-up comedy, men det kunne være næste skridt i humorevolutionen.

Fra bondgården til din skærm – jokes om grise, der vil få dig til at storsmile

1. Fra bondgården til din skærm – oplev sjove jokes om grise, der vil få dig til at storsmile. 2. Disse jokes tager dig med på en humoristisk rejse ind i den skægge verden af grise og deres skæve opførsel. 3. Uanset om du er på bondegården eller bare elsker grinende stunder, vil disse jokes med sikkerhed få dig til at bryde ud i latter. 4. Forbered dig på et væld af wordplay, grinagtige situationer og absurde tanker om vores lyserøde venner fra gården. 5. Klar til at blive underholdt med de sjoveste jokes om grise? Så læn dig tilbage, slå dig ned foran skærmen og få smilet frem med denne samling af jokes.

Slip dine lattermuskler løs med disse vittigheder om aber

Hvad kalder man en aberock-gruppe? No-bananas. Hvorfor hænger aber sig aldrig? Fordi de er bange for at blive efterladt i lorten. Hvad sagde den ene abe til den anden abe? Lad os slå os sammen og være mennesker. Hvad er en abes yndlingsmusikgenre? Bananarama. Hvordan kan man få en abe til at stoppe med at rulle sig i jord? Styj’s den i en blender.

Kvikke jokes om fugle, der vil få dig til at brøle af latter

Hvad kalder man en fugl, der står på et ben? En enbenstrop. Hvordan får fugle hinanden til at holde op med at skændes? De tager en hønsegård-snak. Hvad sagde den ene fugl til den anden, da de fløj over kirken? Lad os flyve lidt længere, jeg tror ikke, de vil sætte os i kirkens register. Hvorfor går fugle sjældent på biografen? De kan lide at se filmen i fjerntv-beskueren. Hvordan får du en fugl til at sidde på din skulder? Tryk på ctrl-skulder-fugl.

Hilariske jokes om pingviner, der er værd at dele med vennerne

Hvad sagde pingvinen til sin ven? Intet, de kommunikerer ikke med ord. Hvad er pingvinens yndlingsmusikgenre? Surf rock. Hvorfor blev pingvinen forfremmet? Fordi han var en strålende leder på isen. Hvad fik pingvinen at drikke til festen? Coola Cola. Hvordan får man en pingvin til at grine? Man fortæller den en iskold vits.

Kan du klare dig gennem disse sjove jokes om krokodiller?

Klarer du dig gennem disse sjove jokes om krokodiller? Lad os se. Hvad får du, hvis du krydser en krokodille med en helikopter? Vi ved det ikke, men hold dig på sikker afstand, hvis du ser den. Hvordan ved du, at der har været en krokodillefest? For der er masser af griner, der kan høres. Hvorfor er krokodiller så gode til at køre bil? Fordi de kan holde fast i rattet med deres skarpe tænder. Hvordan får en krokodille tilfredsstillet sin søde tand? Ved at spise chokodilleklumper, selvfølgelig.

Hop ombord på skibet og grine af disse sjove jokes om fisk

Hop ombord på skibet og grine af disse sjove jokes om fisk. 1. Hvad er fiskenes yndlingsmusikgenre? Kabbelethop. 2. Hvorfor var fisken så god til at spille guitar? Fordi den havde fin-grebsfærdigheder. 3. Hvad sagde den ene fisk til den anden, da den lavede fiskenumre? Hold nu op, du er da ude af din skål. 4. Hvorfor gik fisken til svømmehallen? For at træne sin skala. 5. Hvordan flyver fisk? De bruger flydflyvere.

Fra zebra til giraf – jokes om savannens dyr, der vil få dig til at grine højt

Førstehjælpere i savannen – løven sagde, jeg vasker aldrig mit hår, fordi de altid er mane problem. En zebra gik til bageren og spurgte: Har du brød med stripemønster? Bageren svarede: Ja, vi har altid brød med striber. Det er vores zebrabolle. Giraffen blev spurgt, hvordan den får sin hals så lang. Giraffen svarede: Jeg tager bare en bid mere, hver gang jeg spiser. Hvorfor stoppede zebraen med at spille på savannens fodboldhold? Fordi den altid blev kaldt for en stribet bold. En kamæleon blev set på den afrikanske savanne iført leopardmønstrede bukser. Da den blev spurgt, hvorfor den havde denne påklædning, svarede kamæleonen: Jeg ønskede at være lidt mere cheetah.

Category:Diverse
PREVIOUS POST
Få adgang til hurtige lån til lave priser
NEXT POST
Opgrader din garderobe med uldundertøj
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://f-reklame.dk 300 0